< Terug naar overzicht

De campagne staat live: GROW with SAP en Quinso

Samen met SAP en een aantal strategische partners hebben we een grote landelijke marketingcampagne gelanceerd: 𝗚𝗥𝗢𝗪 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗦𝗔𝗣 𝗲𝗻 𝗤𝘂𝗶𝗻𝘀𝗼. Deze campagne richt zich op het delen van inspirerende succesverhalen van Nederlandse MKB-bedrijven die hun groeidoelstellingen waarmaken met behulp van SAP Cloud ERP. Wij zijn er supertrots op dat onze klant White Fields uitgebreid uitgelicht wordt in deze campagne, met o.a. billboards langs de snelweg, een verhaal in verschillende vakmedia, een video op LinkedIn en nog veel meer. Alles is erop gericht om MKB-bedrijven, vooral in de productiesector, te laten zien dat SAP Cloud ERP de ideale oplossing is om hun groeiambities te realiseren.

Veel MKB-bedrijven in de productie en industrie associëren SAP niet direct met hun behoeften. Vaak wordt gedacht dat SAP te groot, te duur of te complex is. Deze campagne heeft als doel dat beeld te veranderen door te laten zien dat de SAP Cloud-oplossingen juist speciaal ontwikkeld zijn voor het MKB. Bedrijven die kampen met een versplinterd IT-landschap en inefficiënte processen kunnen met SAP Cloud ERP al hun bedrijfsprocessen optimaliseren en integreren in één systeem. Dit maakt hen wendbaarder, efficiënter en beter voorbereid op verdere groei.

Het succes van White Fields is hier een krachtig voorbeeld van. Eind 2023 hebben we samen met hen in slechts drie maanden SAP Cloud ERP geïmplementeerd, wat hen in staat stelde om snel de vruchten te plukken van een volledig geïntegreerd systeem. Dankzij deze snelheid kunnen ze zich richten op het waarmaken van hun groeiambities zonder operationele belemmeringen. We zijn dan ook zeer verheugd dat Paul van den Berg, directeur van White Fields, zijn verhaal als ambassadeur van deze campagne met heel Nederland wil delen. Met een grote lach op zijn gezicht is Paul te zien op ons billboard rond het knooppunt Oudenrijn A2/A12, een teken van de succesvolle samenwerking en de toekomstgerichte mogelijkheden die SAP biedt.

Met 𝗚𝗥𝗢𝗪 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗦𝗔𝗣 𝗲𝗻 𝗤𝘂𝗶𝗻𝘀𝗼. willen we dus laten zien dat ook voor productiebedrijven in het MKB SAP Cloud ERP de juiste keuze is om hun groei te versnellen en duurzame successen te behalen. Of het nu gaat om het verbeteren van je productieprocessen, het optimaliseren van je supply chain of het efficiënter maken van je gehele bedrijfsvoering, SAP Cloud ERP biedt de oplossing die speciaal is ontwikkeld met de behoeften van het MKB in gedachten.

We zijn trots op onze samenwerking met White Fields en hopen met deze campagne nog meer MKB-bedrijven te inspireren om de volgende stap in hun groeireis te zetten.

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

Quinso Production on
SAP S/4HANA

Quinso Production on SAP S/4HANA: een standaardoplossing die snel te implementeren is.

Gerelateerd